Школска 2022/2023. година

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ: ЕЛЕКТРОНСКО ЗАКАЗИВАЊЕ ТЕРМИНА ЗА УПИС И ТЕСТИРАЊЕ БУДУЋИХ ПРВАКА


ПОШТОВАНИ РОДИТЕЉИ , ЗАКОНСКИ ЗАСТУПНИЦИ,

ОД  20 . МАРТА ДО  31 . МАЈА 2023. БИЋЕ ОТВОРЕНО ЕЛЕКТРОНСКО ЗАКАЗИВАЊЕ ТЕРМИНА ЗА УПИС  И  ТЕСТИРАЊЕ БУДУЋИХ ПРВАКА.

Упис деце у први разред основне школе, у складу са заказаним терминима, обавља се у периоду од 1. априла до 31. маја 2023. Године.

Министарство просвете обезбедоло је подршку родитељима  у вези са еЗаказивањем термина за упис и тестирање детета у основну школу. Сва питања и недоумице у вези са заказивањем термине могу се поставити на контакт телефон 011-7350557.

Родитељима ће за електронско заказивање термина апликација бити доступна  до 20. марта до 31. маја 2023. године,  школа ће понудити  термине за упис и тестирање за цео период уписа, од 1. априла до 31. маја 2023. године, а минимум за прве три недеље априла.

Уколико родитељ не жели да закаже термин електронским путем, већ се одлучи да позове школу, овлашћено лице је у обавези да у име родитеља термин за тестирање детета закаже кроз апликацију. Ово је битно да се уради како би родитељи који заказивање раде електронским путем имали увид у ажурну понуду слободних термина за тестирање.

Родитељи приликом уписа детета у школу не доносе ниједан документ у папирном облику. Школа по службеној дужности, електронским путем, прибавља податке из матичне књиге рођених, евиденције пребивалишта, здравственог информационог система, као и податак о похађању припремног предшколског програма (посредством ЈОБ-а). Изузетно, ако је лекарски преглед обављен код приватног лекара или у војној здравственој установи, биће потребно да га родитељ донесе у школу.

ТЕСТИРАЊЕ ЋЕ ОБАВИТИ ПСИХОЛОГ ШКОЛЕ  У СКЛАДУ СА ЗАКАЗАНИМ ТЕРМИНИМА У  ПЕРИОДУ ОД  1. АПРИЛА 2023. - 31.МАЈА 2023.

За додатне информације можете нас контактирати и на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Психолг , Мирослава Стојановић


Најновије вести

© 2023 Основна школа "Предраг Кожић" Дубовац